• Hvem er Thomas P. Ludvigsen?

    Jeg er udlært tømrer og har siden taget en uddannelse som statsautoriseret ejendomsmægler. Denne fagkombination er en styrke i forhold til at vide præcist, hvordan markedet ser ud, og hvad markedet gerne vil have.
    Læs min historie

1995

Min historie
Mens jeg (Thomas Ludvigsen) som ung mand var i lære som tømrer, startede jeg virksomheden Danflex, fordi jeg fik den idé, at jeg ville købe en attraktiv sommerhusgrund med en god beliggenhed og bygge et fritidshus på grunden. Jeg lavede alt arbejdet selv, og det kom der et rigtig godt hus ud af. Sommerhuset blev hurtigt solgt, og så købte jeg en grund mere. Sådan fortsatte jeg – og altid ud fra den tankegang, at først når jeg havde solgt et hus, købte jeg en ny grund.

Familievirksomhed
Da jeg var udlært, udviklede jeg virksomheden yderligere og ansatte min far, der også er udlært tømrer. Så min løbebane som selvstændig startede med en familievirksomhed, og sådan er det også den dag i dag.

Vokseværk i byggesektoren
Der kom hurtigt flere ansatte til, for det var midt i et eksplosivt boligmarked. Hele Danmark byggede og renoverede, vi havde tiden med os. Vi udvidede og begyndte at bygge parcelhuse på hele Sjælland. Mellem 1995 og 2008 byggede vi omkring 1.000 boliger i totalentreprise, og på højdepunktet var vi ca. 110 medarbejdere.

2006

Fusion med store opgaver
Vi fusionerede med en partner og sammen fortsatte vi i Danflex’ navn. Partneren havde fået en stor opgave stillet i udsigt i Tyskland. Opgaven var så omfattende, at han søgte en byggepartner. Vi kastede os over det tyske projekt og opkøbte også en del jord i Danmark.

Syd for Berlin ligger Europas største vandland. Vi skulle lave projektudvikling og bygge 2.000 huse omkring dette vandland.

2008

Finanskrisen
Finanskrisen ramte med stor kraft i efteråret, og salget af boliger faldt dramatisk. Vi stod tilbage med store renteudgifter og et marked, der reelt var gået i stå.

Vi gik konkurs og opløste partnerskabet for at gå hver til sit.

2008-2011

Videreuddannelse
Jeg uddannede mig til statsautoriseret ejendomsmægler, arbejdede med ejendomsudvikling og startede en mæglerforretning, som jeg solgte igen i 2015.

2011

Tilbage til byggesektoren
Jeg købte virksomheden Visuel A/S, et eksisterende selskab, hvor vi i dag er 10 overenskomstansatte medarbejdere. Vi bruger faguddannede håndværkere og overholder naturligvis de gældende regler inden for arbejdsmiljø.

Øvrige fag udføres med faste underentreprenører, som vi kender godt, og som leverer en høj faglig standard med garanti på det arbejde, der udføres.

© Thomas P. Ludvigsen - 2015