• Tilfredse kunder

    I Visuel lever vi af at levere godt håndværk. Vi har mange tilfredse kunder, der bruger os igen og anbefaler os til familie, venner, naboer og kolleger.

    Se vores referencer

Tillid og troværdighed er altafgørende for dit valg af entreprenør
For i virkeligheden er der vel tre kun tre ting, der virkelig tæller, når man som bygherre går i gang med et byggeprojekt:

  • Har jeg tillid til entreprenøren, og er vi enige om kvaliteten i byggeriet?
  • Hvad koster det – og kan jeg regne med prisen?
  • Holder tidsplanen – er byggeriet færdigt til tiden?

Fordi tillid er så vigtigt, har jeg valgt at præsentere mig her på siden og fortælle om min karriere og baggrund inden for byggesektoren gennem de seneste tyve år.

Nybygget familievilla i Græsted

Den 1. september flyttede Lisbeth og Thomas Pedersen sammen med deres tre børn ind i det flotte, nybyggede træhus i Græsted, som Visuel har bygget. Huset er et helårshus på 180 m2, og det er blevet lige som familien havde ønsket sig.

Lyst og rummeligt hus
Det er et lyst og rummeligt hus, som det er rart at være i med mange gode rum og masser af lækre detaljer. Thomas Pedersen fortæller:

”Vi fandt Thomas Ludvigsen via en søgning på nettet og holdt møder mere flere entreprenører, før vi tog en beslutning. Vores situation var lidt speciel, for vi havde købt en grund, hvor der i forvejen var et fundament til et nyt hus. Det ønskede vi at bruge, og ikke alle entreprenører ville tage den udfordring op. Thomas Ludvigsen kunne godt se mulighederne og besparelsen ved at benytte et eksisterende fundament for det nye byggeri. Vi ønskede os et murstenshus, men det frarådede han dog, fordi der med fundamentets udformning ville være en risiko for kuldebroer i et murstenshus. Derfor rådede han os til at bygge et træhus, og det er vi glade for i dag.”

Derfor rådede han os til at bygge et træhus, og det er vi glade for i dag

God kommunikation og suverænt tømrerarbejde
”Vi har bygget før, og noget af det, der gjorde byggeprocessen og samarbejdet med Thomas Ludvigsen rigtig godt var, at han er så god til at kommunikere. Han holder, hvad han lover, og han svarer og vender hurtigt tilbage på alle henvendelser og spørgsmål, vi har haft. Og så bruger han virkelig dygtige håndværkere. Især tømrerarbejdet har været helt suverænt, og det er jo vigtigt, når man bygger et træhus. Endelig vil jeg gerne fremhæve, at vi blev færdige til tiden og inden for det aftalte budget.”

Vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Helårshus i mursten – lige ved vandet

Margit og hendes mand er lige flyttet ind i drømmehuset midt i naturen.
Margit Olsen fik på et tidspunkt mulighed for at købe et lille sommerhus ved Vordingborg. Den naturskønne grund ligger ned til vandet med udsigt til Gåsetårnet og Storstrømmens liv og sejlads.

Helårshus i mursten – lige ved vandet
”Vi elsker at være i Vordingborg og området deromkring, så vi tænkte, at hvis vi byggede et helårshus hernede, kunne vi få en hverdag i de dejlige omgivelser og midt i den natur, vi kender og holder af.”
Margit og hendes mand søgte på nettet efter helårshuse i træ. Det hus, de havde i tankerne, var imidlertid for stort i forhold til grundarealet. Deres ønske var at flytte deres lille eksisterende sommerhus på bare 20 m2 ned i baghaven, så helårshuset kunne få den bedste udsigt. De søgte videre efter murstensvillaer og fandt Visuel. På virksomhedens hjemmeside forelskede de sig i et hus med karnap og arrangerede et møde med entreprenør Thomas Ludvigsen.

Tryghedsskabende og løsningsorienteret
”Thomas var løsningsorienteret fra første møde. Han sagde, at han sagtens kunne flytte det gamle sommerhus med en kran, så vi kunne bruge det som udhus og anneks.”
Parret har nu fået et smukt murstenshus på 114 m2, der er bygget til præcis deres behov. De har tænkt fremtiden ind i byggeriet med bl.a. et stort badeværelse, hvis der på et tidspunkt bliver behov for rollator.

Vi har fået det hus, vi drømte om

Anbefaler Thomas Ludvigsen til venner og familie
”Vi har fået det hus, vi drømte om. Thomas Ludvigsen og hans bygningskonstruktør har været dygtige, og vi har følt os grundigt rådgivet og i gode hænder fra dag et. Thomas kender sine håndværkere godt, og tingene skal være i orden. Vi er meget kritisk anlagt og har fulgt byggeriet under hele byggeprocessen, men vi har kun ros til Thomas og hans folk. Vi har anbefalet ham til venner og familie. Det ville vi ikke gøre, med mindre vi kunne stå 100 % inde for det, han laver.”

© Thomas P. Ludvigsen - 2015