Tilfredse kunder

I Visuel lever vi af at levere godt håndværk. Vi har mange tilfredse kunder, der bruger os igen og anbefaler os til familie, venner, naboer og kolleger.

Et par af de familier, vi for nyligt har bygget for, kan du møde her på siden. Den personlige anbefaling er som bekendt den bedste, og den forpligter.

Mere end 20 års erfaring

Gennem mine 20 år i den danske byggebranche har jeg (Thomas P. Ludvigsen) bygget nyt og gennemført et utal af større og mindre renoveringsprojekter. Med min baggrund som tømrer, ejendomsmægler og entreprenør ved jeg, hvor faldgruberne ligger, og hvordan jeg skal gå til opgaverne for at få et resultat, der lever op til den høje standard, jeg selv og mine kunder sætter.

Vores krav og kvalitet

I Visuel lyder vores krav til os selv og vores løfte til dig som kunde sådan her:

Vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Du kan læse mere om Visuel og se nogle af de huse og lejligheder, vi har bygget og renoveret på http://www.visuelbyg.dk/typehuse/

Besøg Visuelbyg.dk for mere inspiration

© Thomas P. Ludvigsen - 2015